
- רמת קושי: כל ילד יכול
- זמן עבודה: 10 דקות
- זמן הכנה: 30-35 דקות
לא מאמין שיש מישהו שלא אוהב אוכל איטלקי,טוב אולי אנשים שרגישים ללקטוז.
לאלו שלא רגישים ללקטוז יש לי פה מתכון שיגרום לכם להרגיש בכל ביס שאתם במסעדה איטלקית.
אך מעבר לזה המנה מורכבת ממרכיב יסוד שמוכרים בשלב מוגמר,הרביולי עצמו (מתכון לאיך מכינים רביולי יעלה בקרוב),
כך זה מקצר לנו את אופן ההכנה ומזרז את ארוחת הערב לשולחן.

מצרכים:
- 1 חבילת רביולי מכל חברה שהיא .
- 1 בצל בינוני.
- 1 שמנת לבישול 250 מ"ל.
- חצי כוס חלב.
- שליש כוס יין לבן.
- 5-6 בינוניות פטריות שמפיניון/פורטובלו אפשר לשלב,חתוכות לרצועת ללא הרגלים.
- את הרגלים של הפטריות שומרים קוצצים בנפרד.
- 4 ענפים של בזיליקום בלי גבעול,חתוכים לרצועות.
- 3 שיני שום קצוצות.
- 50 גרם חמאה.
- חצי כף מלח.
- כפית כמון.
- פלפל גרוס חצי כפית.
אופן הכנת הרוטב:

- במחבת עמוקה מחממים 25 גרם חמאה.
- קוצצים את הבצל ומוסיפים למחבת.
- בינתיים קוצצים את שיני השום ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים את הרגליים של הפטריות נותנים לזה להתבשל טוב כ 10 דקות.
- לאחר כ 5-7 דקות בישול מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים.
- מוסיפים את היין ומבשלים כ 5 דקות.
- מוסיפים את הפטריות שחתכנו ומבשלים כ 10 דקות.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים טוב טוב.
- מוסיפים את החלב והשמנת ומבשלים 10 דקות.
אופן הכנת הרביולי.
בסיר מרתיחים מים.
שופכים את הרביולי לשמים למשך כ 2-4 דקות,אפשר לראות את הרביולי מוכנים כשהם צפים.
*חשוב לא לבשל יתר על המידה אחרת הרביולי יתפרקו במים.
מוציאים למסננת ומעבירים לרוטב.
מבשלים הכל יחד כ3-4 דקות ומוכן.